Välkommen till Madsengårdens catering!
Madsengården- det lilla företaget med den personliga servicen!!
Madsengårdens catering

Madsengårdens catering bildades i Juli 2009. Det började som en hobby redan våren 2008 efter att en granne behövde smörgåstårtor till ett dop. Förfrågningarna blev fler och fler och till slut gick det inte att ha det på hobbynivå längre utan jag fick renovera ett kök för att ha min verksamhet i. Efter förfrågningar på andra produkter så har företaget utökat sitt utbud alltifrån smörgåsar till middagar och porslins uthyrning.

Min styrka i konkurrensen är att använda så lite tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen som möjligt. Jag gör därför alla mina fyllningar till både tårtor och smörgåstårtor själv. Jag kan göra laktosfritt och glutenfritt till en liten extra kostnad. Jag kan även göra special beställningar på tårtor t ex till fotbollsfantasten eller golfspelaren eller till fiskaren... eller varför inte en ljuvlig tårta till den lilla prinsessan.....
Även om man vill och kan så kanske man inte hinner baka själv... då kan jag göra det åt dig....
Jag gör frallor, bullar, kakor, pajer, baguetter, pajer, smörgåstårtor mm
Varmt välkommen på en rundtur här på min hemsida, som kommer att uppdateras med nya bilder på gjorda verk allt eftersom.
/ Heléne Madsen


CATERING!!!

Här kan du beställa smarriga smörgåstårtor, exotiska plankor, ostkakor, tårtor, landgångar, kakor, bullar, frallor, middagar mm
Jag serverar även på plats vid olika tillställningar.
Alla mina produkter har noga utvalda ingridienser för att innehålla så lite konserveringsmedel och olika sk E-nummer som möjligt, jämförelsevis med affärs köpta som har färdiga röror med massor av E-nummer, så innehåller mina livsmedel det minimala som man kan få. Allt är tillverkat i lokaler som är godkända för livsmedels tillverkning. Företaget innehar F- skatt.
Kolla in runt under små rubrikerna om du blir sugen på nåt gott.

För kontakt ring Heléne på telefon 0382-40082 eller 0767616016 eller mejla till :helene.madsen@live.se